Conditii generale de utilizare a site-ului Suport.Videochatul.ro

Prin utilizarea siteului Suport.Videochatul.ro (Videochatul.ro) sau a siteurilor accesibile prin subdomeniile acestuia se considera ca intelegeti si sunteti de acord cu acesti termeni si aceste conditii. Ne rezervam dreptul sa modificam acesti termeni si aceste conditii oricand si de cate ori este nevoie, iar modificarile vor fi aduse la cunostinta utilizatorilor prin intermediul acestei pagini.
In cazul in care nu sunteti de acord cu vreunul din termenii de mai jos, va rugam sa parasiti site-ul Suport.Videochatul.ro (Videochatul.ro) si sa nu il mai accesati.

1. Utilizarea site-ului

Acest site este gestionat de Suport.Videochatul.ro si ofera informatii despre tot ce tine de Videochat. Desi echipa Suport.Videochatul.ro (Videochatul.ro) face tot posibilul pentru a oferi doar informatii corecte, de actualitate, si de a le afisa intr-un mod cat mai accesibil, toate materialele existente pe site au scop informativ iar Suport.Videochatul.ro (Videochatul.ro) nu poate fi facut raspunzator pentru nici o dauna provocata utilizatorilor sai de folosirea acestor informatii sau interpretarea gresita a acestor informatii. Toate discuțiile reprezintă sfaturi / păreri personale sau pareri are utilizatorilor si trebuie tratate ca atare.

2. Politica de confidentialitate

Informatiile despre dumneavoastra(nume, adresa de email, continutul mesajelor trimise) vor fi protejate, fiind exclusa transmiterea lor catre o terta parte. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate

3. Website-uri externe

Suport.Videochatul.ro (Videochatul.ro) nu este responsabil pentru continutul unui link extern, deoarece aceste site-uri sunt independente de Suport.Videochatul.ro (Videochatul.ro), iar Suport.Videochatul.ro (Videochatul.ro) nu are control sub nici o forma asupra continutul acestor site-uri. Anumite link-uri externe aflate pe site nu aprtin de Suport.Videochatul.ro (Videochatul.ro). Suport.Videochatul.ro (Videochatul.ro) nu este responsabil pentru continutul site-urilor respective.

4. Drepturile de autor

Marcile, siglele, precum si alte materiale apartinand partenerilor Suport.Videochatul.ro care sunt vizibile pe site sunt proprietatea acestora.

5. Preluarea continutului Suport.Videochatul.ro

Materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea Suport.Videochatul.ro (Videochatul.ro) sau, in anumite cazuri, a partenerilor Suport.Videochatul.ro (Videochatul.ro), conform legii. Copierea sau folosirea acestor materiale in orice alt scop se pedepseste conform legilor in vigoare.

6. Consimțământul

Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate.